Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

A fekete esernyős férfi
A fekete esernyős férfi
Eredeti ár: 4 199 Ft 
Online ár: 3 149 Ft
ÚJ

A fekete esernyős férfi

HELLO BOOK

"Félelmetes, hogy nem tudjuk eldönteni, a valóság vagy csak a képzeletünk durva játéka." - Angels Words blog

1980-ban Dobogókőn egy magára hagyott gyereket találnak az erdőben. A kisfiú állami gondozásba kerül, ahol a nevelők legnagyobb döbbenetére furcsa dolgokat produkál: alvás közben lebeg az ágya felett, előre megjósolja a közeljövő eseményeit, valamint csupán az érintésével képes halott állatokat visszahozni az élők sorába. Aztán egy hideg, téli napon három öltönyös férfi elviszi magával.

2015-ben több magyar nagyvárosban különös jelenségeket tapasztalnak. Az esetek helyszínén minden alkalommal felbukkan egy titokzatos férfi, aki a legnagyobb melegben is fekete, jól szabott öltönyt és kalapot visel, kezében pedig egy fekete esernyőt tart. Azok, akik találkoztak vele, az arcvonásaira egyáltalán nem emlékeztek, de az feltűnt nekik, hogy a kortalannak tetsző, kifogástalan modorú és öltözetű férfi lábán mindig poros volt a cipő.

Egy kelet-magyarországi kisvárosban öt különös alak figyeli és elemzi titokban a város lakóit: Kristálygyerekeket keresnek. Egyik célpontjuk Szofi, a fiatal hobbifotós újságírólány, aki legjobb barátjának segítségével kutat a szokatlan események után. Nyomozásuk során nemcsak elfojtott, egymás iránti érzelmeikkel kell szembenézniük, de hamarosan üldözött vadként az életükért kell küzdeniük, miközben a titkosszolgálat is a nyomukban van.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb horror- és pszichothrillerírója. Regénye izgalmakkal és különös eseményekkel teli misztikus thriller. Egy különleges történet szerelemről, barátságról és bajtársiasságról.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.07.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 050 Ft
Online ár: 3 149 Ft
Eredeti ár: 4 199 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 78 Ft
Adatok
Szerző:
John Cure
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
496
Borító:
KARTONÁLT
ISBN:
9789635701162
Kiadás dátuma:
2021
Cikkszám:
1200269
Tömeg:
446 g/db
Hasonló termékek