Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

A téboly otthona

HELLO BOOK A téboly otthona
"Lebilincselő és újszerű lélektani thriller." - Bookwormex

"Beszippantott a könyv, le sem tudtam tenni." - Once Upon A Time Book Reviews

Egy történet, amelyben nincs bárány. Csak farkasok vannak.

Üdv a családunkban - fogad az elegáns Nina Winchester új házvezetőnői állásomban. Ez a munka az egyetlen esélyem, hogy új életet kezdjek. Itt az lehetek, akinek csak látszani akarok. Csakhamar rá kell azonban jönnöm, hogy Winchesterék titkai a sajátjaimnál is sokkal sötétebbek és ijesztőbbek.

Nap mint nap lelkiismeretesen kitakarítom munkaadóim fényűző otthonát, elhozom a lányukat az iskolából, és ízletes vacsorát főzök az egész családnak, majd apró padlásszobámba térek elkölteni a magam jóval szerényebb vacsoráját.

Igyekszem tudomást sem venni róla, hogy Nina gyakran csak azért csinál felfordulást, hogy kárörvendve nézze, ahogy összetakarítok, hogy miféle blőd hazugságokat gyárt a lányáról, és hogy mint válik Andrew, a jóképű férj napról napra elgyötörtebbé. De ha olykor Andrew fájdalommal telt, szép, melegbarna szemébe nézek, nem tudom megállni, hogy elképzeljem, milyen is volna Nina helyében lenni. Birtokba venni impozáns gardróbját, puccos kocsiját és tökéletes férjét.

Fel is próbálom egyszer egyik ragyogóan fehér estélyijét, csak hogy lássam, hogy áll. Ő persze rájön, s mire én megtudom, hogy padlásszobám ajtaja csak kívülről zárható, úgy tűnik, már késő.

Csakhogy Winchesteréknek sejtelmük sincs, ki vagyok én. És mire vagyok képes.

Freida McFadden, #1 Amazon bestsellerszerző ismét olyan thrillerrel jelentkezik, amely meghökkenti és megragadja közönségét. Mesterien csavaros és letehetetlen. Elsőrangú olvasmány Paula Hawkins rajongóinak.

"Aki olvasás közben azt hiszi, tudja már, mi sül ki belőle a végén - annak garantáltan le fog esni az álla." - My Chestnut Reading Tree

"Teljesen belefeledkeztem... alig vártam, hogy elérjek a végkifejlethez." - Sarah in Readerland
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 175 Ft
Online ár: 3 524 Ft
Eredeti ár: 4 699 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Adatok
Szerző:
Freida McFadden
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
377
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
9789635704965
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1210218
Tömeg:
342 g/db
Hasonló termékek