Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Állati jó cimborák
Állati jó cimborák
Eredeti ár: 5 499 Ft 
Online ár: 4 124 Ft
ÚJ

Állati jó cimborák

HELLO BOOK Állati jó cimborák
"Hahó, emberek! Ne higgyétek, hogy csak nektek lehetnek barátaitok! Nekünk is vannak cimboráink, akikkel mindig számíthatunk egymásra. Például amikor ki kell szedegetni a kullancsokat a másik hátából, vagy szólni, ha jön az oroszlán, hogy megegyen vacsorára, vagy éppen összefogni, hogy elkapjuk az ebédre valót. Ebből a könyvből megismerhetitek az állati jó cimborákat!"

Ez a vicces rajzokkal gazdagon illusztrált könyv különböző állatfajok közötti kapcsolatokból mutat be 35 példát, köztük közeli és távoli barátságokat, továbbá a másikon való élősködést.
A pásztorgémek például olykor vízibivalyokon lovagolnak, és miközben a bőrüket tisztogatják, a közelgő veszélyre is figyelmeztetik őket.
Az aranysakál gyakran szegődik magányos tigris nyomába, hogy aztán alkalmanként jelezze "barátjának", ha zsákmányállatot észlel. A tigris elejti a zsákmányt, majd miután végzett az evéssel, átengedi a maradékát a sakálnak.
Az illusztrátor szerző mindegyik kapcsolatnak két oldalpárt szentelt. Az elsőn azt mutatja be, hogy milyen mókás dolgokat gondolhatunk az állatokról, ha emberi tulajdonságokkal ruházzuk fel őket, majd a következő oldalpáron elképzeléseink nagy részét megcáfolva ismerteti a nem kevésbé érdekes tényeket arról, hogy milyen is az állatok kapcsolata valójában.

Ez a kedves könyv remek kiegészítő olvasmány lehet a gyerekek számára, amikor biológiaórán a populációk közötti kölcsönhatásokról (mutualizmusról, kommenzalizmusról és parazitizmusról) tanulnak.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.03.21   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 375 Ft
Online ár: 4 124 Ft
Eredeti ár: 5 499 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 103 Ft
Adatok
Szerző:
Sophie Corrigan
Kiadó:
SCOLAR KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
160
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
ISBN:
9789635094493
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1206412
Tömeg:
780 g/db
Hasonló termékek