Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Egyszerűen bonyolult - Perzselő románc Provence-ban 1.
Egyszerűen bonyolult - Perzselő románc Provence-ban 1.
Eredeti ár: 4 499 Ft 
Online ár: 3 374 Ft
ÚJ

Egyszerűen bonyolult - Perzselő románc Provence-ban 1.

HELLO BOOK Egyszerűen bonyolult - Perzselő románc Provence-ban 1.
"Alyssa élete kesernyés, mint a levendula, ám a szerelem megédesíti a pillanatait, akár egy parányi, színes macaron." - Karády Anna

A harmincas éveit taposó Alyssa a levendulamezőkről híres Provence-ban éli idillinek látszó életét férjével, ám a valóság az, hogy már egy ideje nem perzsel köztük a levegő úgy, mint a kapcsolatuk elején. Hogy kitörjön az egyhangúságból, úgy dönt, egy másfajta édes csábításnak enged: cukrászdát nyit a város szívében, ahol megszállottan a macaronok iránti szenvedélyébe fojtja bánatát.

Alessandro Cross hamarosan befejezi az orvosi egyetemet és készen áll arra, hogy beteljesítse szülei nagy álmát: jól fizető állást szerezzen, és fiatal feleséget, akivel az olasz hagyományoknak megfelelően családot alapít. A sors azonban próbára teszi Alyssa és Axel hitét és hűségét is.

A fiatalok a tengerparton botlanak egymásba, ahol már az első pillanattól vibráló feszültség érzékelhető kettőjük között. Némi vívódás után be is következik a katarzis, szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódnak.

Anne L. Green legújabb története, az Egyszerűen bonyolult rávilágít arra, milyen nehéz a hétköznapokban megküzdeni a megfelelési kényszerrel, hiszen sem a tekintély, sem a rangos szakmai elismerés nem véd meg mások ítélkezéséitől. És mi történik, ha minden észérv ellenére a szívnek nem lehet parancsolni?
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.06.15   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 125 Ft
Online ár: 3 374 Ft
Eredeti ár: 4 499 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Adatok
Szerző:
Anne L. Green
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
346
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
9789635701575
Kiadás dátuma:
2022
Sorozat:
PERZSELŐ ROMÁNC PROVENCE-BAN
Cikkszám:
1205913
Tömeg:
316 g/db
Hasonló termékek