Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Fedezd fel! - Technika

HELLO BOOK Fedezd fel! - Technika
A könyv lenyűgöző betekintést nyújt a technikai találmányokkal teli világba. A gyerekek megtanulják, hogy hol és milyen széles körűen találkozhatnak a technikával, és az hogyan segíti életünket. A tények, képek és sok érdekességen kívül a könyv végén található fogalomtár számos kifejezést megmagyaráz, mint például a szélcsatorna, a hidraulikus erő vagy az optikai kábel.

Képeskönyv gyerekeknek számos érdekességgel a technika világából. Olvashatunk benne tényekről és meglepő eseményekről a történelemből, de a jelenből is. Nem hiányoznak olyan feltalálók nevei sem mint Leonardo da Vinci, Geore Stevenson, A. G. Bell, a Wright fivérek és még sokan mások. A szöveget lebilincselő képek és különféle jegyzetek egészítik ki. A technika valóban izgalmas, kalandokkal teli terület.

A könyvből választ kaphatunk olyan kérdésekre is, mint például: Milyen gépeket használtak az ókorban az első mérnökök, mire használták a hajtókart? Hogyan jöttek létre az első repülőgépek, és milyen típusú repülőgépek vannak ma? Milyen elvek alapján működnek a sugárhajtóművek? Hogyan állítják elő a villamos energiát? Mire használják a nanotechnológiát, vagy hol találunk robotokat? Külön fejezetek szólnak például az autókról, hidakról, felhőkarcolókról vagy a világhírű Eiffel-toronyról.

A végén található fogalomtárban megmagyarázunk néhány olyan kifejezést is, amelyek hasznosak lehetnek a technikáról szóló olvasmányok során. Például: mi az a szélcsatorna, a fosszilis tüzelőanyag vagy az optikai kábel?
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 648 Ft
Online ár: 1 942 Ft
Eredeti ár: 2 590 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Adatok
Szerző:
Emily Hunt
Kiadó:
Lingea Kft.
Oldalak száma:
64
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
9789635050857
Kiadás dátuma:
2021
Sorozat:
FEDEZD FEL!
Cikkszám:
1205239
Tömeg:
260 g/db
Hasonló termékek