Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Járművek az építkezésen - Mit? Miért? Hogyan? 56.

HELLO BOOK Járművek az építkezésen - Mit? Miért? Hogyan? 56.
A népszerű Mit? Miért? Hogyan? sorozat 56. kötete az építkezésen megforduló autók, teherautók, munkagépek világába vezeti be az óvodás és kisiskolás korosztályt. Legyen szó házépítésről, út-, alagút- vagy játszótérépítésről, minden kérdésre választ kaphatnak a gyerekek.
Honnan jönnek a munkagépek az építkezésre? Ki viszi a gépeket az építkezésre? Mi minden tudnak a markolók? Miért nincs mindegyik markolónak kereke? Mivel szállítják a csöveket, a kavicsot és a lemezeket? Mivel szállítják a betont? Mi emeli fel a legnehezebb terhet? Mikor használnak darut? Hogyan vájnak alagutat a sziklába? Hogyan kerülnek a földbe a csövek? Mivel építik az utakat? Hogyan kerül az aszfalt az útra? Ki segít a játszótér építésénél? Mely gépek dolgoznak árammal? Hol dolgoznak a legnagyobb gépek? Milyen trükköket tudnak az építőgépek?

A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 244 Ft
Online ár: 3 731 Ft
Eredeti ár: 4 975 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 93 Ft
Adatok
Szerző:
Andrea Erne
Kiadó:
SCOLAR KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
16
Borító:
SPIRÁL
ISBN:
9789635094455
Kiadás dátuma:
2022
Korosztály szerint:
6-10 éveseknek
Sorozat:
MIT? MIÉRT? HOGYAN?
Cikkszám:
1206455
Tömeg:
518 g/db
Hasonló termékek