Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Jó kis házasság
Jó kis házasság
Eredeti ár: 4 690 Ft 
Online ár: 3 517 Ft
ÚJ

Jó kis házasság

HELLO BOOK Jó kis házasság
Házaspárok által őrzött titkokról és azokról a veszedelmes kompromisszumokról, amelyeket az együttmaradásuk érdekében kötnek.

Lizzie Kitsakis egészen a legutóbbi időkig boldog, alulfizetett szövetségi ügyész volt. Mindene megvolt, amit csak akart: az állás és az ő briliáns, odaadó férje, Sam. És akkor hirtelen, egyetlen telefonhívás miatt minden széthullott.

Egy olyan elit ügyvédi irodában, mint a Young & Crane, mindennapos a hosszú munkaidő, ami könnyebben emészthető lenne, ha Lizzie ezt akarta volna. E pillanatban más sem hiányzott, mint hogy a Rikers egyik fogvatartottja hívja fel a segítségét kérve, még ha Zach Grayson régi barátja is. Zach azonban kétségbe van esve. A feleségét, Amandát holtan találták a brooklyni házuk lépcsőjének tövében, és Zach az első számú gyanúsított.

Ahogy Lizzie elmerül az idilli Park Slope sötét bugyraiban, megtudja, hogy Zach és Amanda nem az, akinek látszik, és hogy a barátaik, az exkluzív magániskolába járó gyerekek szüleiből álló összetartó társaság tagjai maguk is nyugtalanító titkokat őriznek. Végül már nemcsak azon tűnődik el, hogy vajon a saját házassága megmenthető-e, de azon is, hogy egyáltalán milyen egy jó házasság.

Kimberly McCreight az Edgar-, Anthony- és Alex-díjra is jelölt New York Times bestseller Amelia - egy élet cserepei írója. A Vassar College-ra járt, és summa cum laude diplomázott a Pennsylvania Egyetem jogi karán. Brooklynban él férjével és két lányával.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.08.05   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 173 Ft
Online ár: 3 517 Ft
Eredeti ár: 4 690 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft
Adatok
Szerző:
Kimberly McCreight
Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
487
Borító:
KARTONÁLT
ISBN:
9789634069959
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1210009
Tömeg:
464 g/db
Hasonló termékek