Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Megbocsátás
Megbocsátás
Eredeti ár: 4 599 Ft 
Online ár: 3 449 Ft
ÚJ

Megbocsátás

HELLO BOOK Megbocsátás
"Nem az a kérdés, tudok-e, hanem hogy akarok-e, és kinek..."

Mekkora terhet bír el egy házasság?

Lizi és Tomo közös élete hosszú évek egzisztenciális megpróbáltatása után egyenesbe kerül. Végre élvezhetik az életet. Ám egy átlagos délelőttön Lizi férje bejelenti, hogy az életükből néhány hónapja eltűnt közös barátjuk, Klaudia születendő gyermekének lehet, hogy ő az apja - bár nem Tomo az egyetlen apajelölt.

Újvidék nyüzsgő városában Lizi eltökélten küzdeni kezd a házasságáért. Úgy érzi, a másik nő a gyereket eszközként használja arra, hogy elvegye tőle a férjét. Ám ahhoz, hogy eldöntse, merre lépjen tovább, minden részletet tudni akar. A mélybe zuhan, ahonnan nehéz felemelkedni, főleg úgy, hogy családjának tagjai, érthetetlen okból, a másik nő mellé állnak.

Egy nap végül arra ébred, elveszítette korábbi önmagát. Pokoljárását a múlt is kísérti. Rájön, hogy legfőbb ellenségei nem is az őt körülvevő emberek, hanem a másik nő a puszta létezésével.

Négy év küzdelem után még mindig nem biztos abban, hogy végre maga mögött tudja-e hagyni a múltat. És hogy éli meg mindezt a férfi, akit - meglehet - manipuláltak? Elég erős-e a házasság, hogy a megpróbáltatásokat kibírja? Mi lesz a megszületett gyerek sorsa? Vajon tényleg Tomo a gyerek apja? Nem az a kérdés, meg tud-e bocsátani, hanem hogy akar-e és kinek.

Pap Éva új regénye a nő és a férfi szemszögéből mutat be egy valós eseményeken alapuló drámát. Olyan drámát, amely velünk is megtörténhet. Vagy már meg is történt.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.06.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 150 Ft
Online ár: 3 449 Ft
Eredeti ár: 4 599 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 86 Ft
Adatok
Szerző:
Pap Éva
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
349
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
ISBN:
9789635701322
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1207033
Tömeg:
406 g/db
Hasonló termékek