Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Öltések közt az idő
Öltések közt az idő
Eredeti ár: 5 490 Ft 
Online ár: 4 117 Ft
ÚJ

Öltések közt az idő

HELLO BOOK Öltések közt az idő
Nemzetközi sikerkönyv egy látszólag hétköznapi asszonyról, aki tehetségét és bátorságát arra használja fel, hogy elismert divattervezővé, majd a második világháború alatt a szövetségesek titkos ügynökévé küzdje föl magát.

A máris európai bestsellernek számító Öltések közt az idő azok közé a ritka, gazdag szövetű regények közé tartozik, amelyek az utolsó oldalig fogva tartják az olvasót. María Duenas megmutatja, milyen az, amikor egy mesteri mesélő magával ragadja az embert.

Az ifjúság és a felnőttkor között...
Sira Quiroga tizenkét éves korában annak a stúdiónak a padlóját söprögeti, ahol egyedülálló édesanyja varrónőként dolgozik. Tizennégy évesen csöndesen megkezdi tanoncidejét. Huszonéves korára kitanulja a szakma csínját-bínját, és eljegyzi magát egy szerény kormánytisztviselővel. De minden megváltozik, amikor két karizmatikus férfi robban be váratlanul takarosan eltervezett életébe: egy vonzó kereskedelmi ügynök és az apa, akit még sosem látott.

Háború és béke között...
A Madridban készülődő spanyol polgárháború árnyékában Sira elhagyja édesanyját és vőlegényét, és hirtelen felindulásból jóképű szeretőjével Marokkóba utazik. Ott azonban nemsokára egy fillér nélkül magára marad összetört szívvel egy egzotikus országban. A kontinensen egyre súlyosbodó politikai helyzet miatt ott rekedt európaiak különös gyülekezetében Sira feltalálja magát, és az egyetlen olyan képességéhez folyamodik, amely megmentheti őt: a gyönyörű ruhakreációk iránti tehetségéhez.

Szerelem és kötelesség között...
Miközben Anglia, Németország és a többi nagyhatalom belesodródik a második világháború irtózatos konfliktusába, Sirát meggyőzik, hogy térjen vissza Madridba, ahol új személyazonosságot vesz fel, hogy karrierje legveszedelmesebb vállalkozásába fogjon. A náci tisztségviselők feleségeiből álló, mohó klienskör vezető divattervezője belekeveredik a kémkedés és a politikai konspiráció szerelemmel, intrikával és árulással teli, félhomályos világába.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.05.31   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 373 Ft
Online ár: 4 117 Ft
Eredeti ár: 5 490 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft
Adatok
Szerző:
María Duenas
Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
581
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN:
9789635662814
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1209259
Tömeg:
636 g/db
Hasonló termékek