Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Sira
Sira
Eredeti ár: 5 490 Ft 
Online ár: 4 117 Ft
ÚJ

Sira

HELLO BOOK Sira
A nemzetközi sikerkönyv, az Öltések közt az idő folytatása

NÉGY VÁROS. KÉT KÜLDETÉS. EGY NŐ.

A második világháború végén a varrónőből lett egykori kém, Sira Quiroga babát vár, és végre békés életet él brit diplomata férjével, Marcusszal. A sorsnak azonban más tervei vannak vele, és a nyugalom átmenetinek bizonyul. Férjét Jeruzsálembe helyezik át, ahol a házaspár belekeveredik a politikai fenyegetések és az erőszak világába. Végul az Izrael állam megszuletését megelőző feszultségek elérik a forráspontot, és tragédiába csapnak át a King David Hotel szörnyű bombázása során. Sira arra kényszerul, hogy újra feltalálja magát, ezért Angliába utazik, ahol megkuzd az anyósa ellenségeskedésével, miközben új kuldetést vállal a brit hírszerzésnél, és új identitást vesz fel. Livia Nash lesz, akinek fedőfoglalkozása újságíró a latin-amerikai BBC-nél.

Sira hamarosan Madridba utazik, ahol találkozik a félelmetes Eva Perónnal - és elbűvöli őt. Később egy tangeri kuldetésben vesz részt Barbara Hutton amerikai örökösnővel. Útja során árnyakkal találkozik a múltjából, akik mind arra törekszenek, hogy tönkretegyék őt - köztuk egykori szeretőjével, Ramiróval, aki évekkel azelőtt elhagyta, amikor még nincstelen fiatal varrónő volt.

Végul Marokkóban telepszik le kisfiával - és a fényes, rejtélyes Tanger városában, ahol minden elkezdődött, az élet az öröm és a beteljesulés ígéretét kínálja Sira számára.
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.05.31   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 373 Ft
Online ár: 4 117 Ft
Eredeti ár: 5 490 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft
Adatok
Szerző:
María Duenas
Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
608
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN:
9789635662685
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1208238
Tömeg:
660 g/db
Hasonló termékek