Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Téli lak - Spring House 1.

HELLO BOOK Téli lak - Spring House 1.
Lebilincselő regény családi titkokról és a hazatalálásról.

Szabad szellemű, nyughatatlan anyja halála után Lucy Kincaid, hátrahagyva addigi életét, elindul Virginia egyik kopottas kisvárosába,
Cape Hudsonba, hogy megnézze az örökségét. Egy ház az, aminek addig a létezéséről sem tudott, és amit egy teljesen ismeretlen nő hagyott rá. Lucy titkon azt reméli, a Téli lak rejtélyén keresztül válaszokat kaphat az anyja múltjával kapcsolatos számtalan kérdésére, például arra, ki is az apja.

A Téli lak azonban korántsem az a romos faház, amilyennek Lucy elképzeli, hanem egy elegáns, grandiózus épület, aminek százéves falai közt több emberöltőnyi titok, szenvedély és árulások emléke rejtőzik. A hagyaték kapcsán képbe kerül egy jóképű, titokzatos idegen is, akit,
mivel második az örökösök sorában, szintén nem hagy hidegen a ház sorsa.

Ahogy Lucy elmerül a Téli lak múltjában, és felfejti szövevényes titkait, meglepő felismerések érik, nem csupán a családja történetével, hanem saját magával kapcsolatban is. És a kutakodás révén talán elnyerhet valami olyat is, amiben korábban sosem volt része: egy otthont.

Rejtéllyel és szerelemmel átszőtt regény, amelyből párhuzamosan ismerhetjük meg három különböző korban élt nő történetét, akik nem riadtak vissza attól, hogy kezükbe vegyék az életük irányítását.

Ismerd meg sorsuk rejtelmeit!

"Egy sokoldalú, szerethető történet rejtéllyel és romantikával, ami betekintést kínál a kisvárosi világ életébe és múltjába az 1900-as évek elejétől napjainkig."
- Nancy Carty Lepri, New York Journal of Books

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk!
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
Online ár: 2 999 Ft
Eredeti ár: 3 999 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
Adatok
Szerző:
Mary Ellen Taylor
Kiadó:
KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
389
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
9789635619146
Kiadás dátuma:
2022
Korosztály szerint:
16 éves kortól
Sorozat:
ARANY PÖTTYÖS
Cikkszám:
1210162
Tömeg:
454 g/db
Hasonló termékek