Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Ütött az órád - Krimi az encsencsi szeszgyárban
Ütött az órád - Krimi az encsencsi szeszgyárban
Eredeti ár: 3 990 Ft 
Online ár: 2 992 Ft
ÚJ

Ütött az órád - Krimi az encsencsi szeszgyárban

HELLO BOOK Ütött az órád - Krimi az encsencsi szeszgyárban
A pártállami időkben a határszéli szeszgyárból egy mini maffia igen furfangos módszerekkel szorgalmasan lopja a tiszta szeszt. A kor jellegzetes alakjai az ügyeskedők: az alkoholista főelvtárs gyárigazgató, a főkönyvelő, aki maga irányítja a helyi szeszmaffiát, szép és kikapós gimnáziumi tanárnő felesége, a szállító sofőrök és mások. Ám a pitiáner társaságra rászáll egy, a gyilkosságoktól sem visszariadó igazi maffiafőnök. Attól kezdve ő fölözi le a hasznot...
A történet a 2020-as években kezdődik, amikor az évtizedek óta elhagyatott, romos gyárépület iránt érdeklődő fiatal pár ipartörténeti múzeumot szeretne ott berendezni. Keresnek egy izgalmas sztorit, amivel majd a turistákat odacsábíthatják. Nem is sejtik, hogy hamarosan maguk is szenvedő hősei lesznek egy igazi, vérre menő küzdelemnek.
Felbukkan negyvennégy év után egy titokzatos szereplő, akit a három nemzedéken is átnyúló vérbosszú éltet. Ha nem sikerült megbüntetni azt, aki egykor oly nagy és véres veszteséget okozott neki, hát bűnhődjön az unokája!
Igazi magyar krimi ez, amelyben a mindannyiunk által ismert világban történnek a szokatlan dolgok: folyóból kifogott fejbe lőtt halott, elrejtett kincs, ügyes nyomozók, fineszes zsarolás, cserbenhagyásos halálos gázolás, és vérfagyasztó jelenetek a kihalt és sötét romok között.
A kis bűn is bármikor naggyá és végzetessé lehet, ám sokszor akad Valaki, aki nem felejt és egyszer benyújtja a számlát - akkor aztán Üt az órád!
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.09.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 998 Ft
Online ár: 2 992 Ft
Eredeti ár: 3 990 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
Adatok
Szerző:
Nemere István
Kiadó:
Könyv Guru
Oldalak száma:
278
Borító:
FÜLES, KARTONÁLT
ISBN:
9786156440105
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1210939
Tömeg:
316 g/db
Hasonló termékek