Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Egy házban az ellenséggel

HELLO BOOK Egy házban az ellenséggel
"Okos és lebilincselő olvasmány, egy döbbenetes fordulattal." - Chicklit Club

"Egy kiváló thriller, amely bemutatja, a szív miként tudja felülmúlni a józan észt." - Fireflies & Free Kicks Fiction Reviews

Az én házam, az én váram?

Cath élete egy szempillantás alatt tündérmesévé változott. Végre talált egy férfit, aki rajong érte, akihez hazatérhet a nap végén, és megoszthatja vele az életét. Miután éveken keresztül jól boldogult egyedül, sikeres vállalkozást vezetett, nevelte a fiát és gondoskodott idős édesanyjáról, úgy érzi, megérdemel egy kis boldogságot. És ki lenne alkalmasabb arra, hogy ezt megadja neki, mint az elbűvölő és vidám Robin?

Arra számít, hogy mindenki örül majd a boldogságának. A barátai és a családja azonban gyanúsnak találják Robint. Rebecca, az elkeseredett, egyedülálló anya, akit Cath házvezetőnőként alkalmaz, szintén nem bízik benne. A férfi túl sima modorú, túlságosan tökéletes, és minden olyan gyorsan történt... Egyáltalán mennyire ismeri őt Cath?

Cath okos nő, nem lehet könnyen becsapni. Amikor azonban kezdenek elromlani a dolgok az otthonában, amely éveken keresztül a menedéke volt, kénytelen feltenni magának a kérdést: vajon Robin valóban az-e, akinek tűnik... És miután Cath beengedte Rebeccát az élete minden területére, felkészült-e arra, hogy szembenézzen a titkokkal, amelyekre esetleg rábukkan?

A USA Today bestsellerszerző, Kerry Fisher regényét átitatja a hazugság és a rejtély egyvelege. Itt senki sem az, akinek látszik...

"Magával ragadott és beszippantott." - Once Upon A Time Book Reviews

"Fordulatos és szórakoztató thriller." - EmmabBooks.com
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 200 Ft
Online ár: 3 599 Ft
Eredeti ár: 4 799 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft
Adatok
Szerző:
Kerry Fisher
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
397
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
9789635704927
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1210239
Tömeg:
374 g/db
Hasonló termékek