Kérdése van? Hívjon minket! +36308845386

Meggyilkolt álmok

HELLO BOOK Meggyilkolt álmok
"Hibátlanul megírt, szívszorító, lírai történet a síron túli barátságról." - Jane Corry Sunday Times bestsellerszerző

"Zaklatottan pörgettem a lapokat a feloldást várva, miközben nem akartam, hogy ez a csodaszép írás véget érjen." - Clare Mackintosh Sunday Times bestsellerszerző

Ez nem csak egy újabb történet egy halott lányról.

Amikor a tizennyolcadik születésnapján egy új élet reményében Alice Lee megérkezett New Yorkba, nem volt egyebe, mint hatszáz dollár készpénze és egy lopott fényképezőgépe. Most, egy hónappal később már ő a város legújabb ismeretlen áldozata, aki nem hiányzik senkinek.
Ruby Jones szintén megpróbálja újrakezdeni az életét. Átutazza a fél világot, hogy aztán még magányosabbnak érezze magát. Mindez megváltozik, amikor megtalálja Alice holttestét a Hudson folyó partján.

Ez a letaglózó találkozás elválaszthatatlanul összekapcsolja a két nőt. Ruby - aki próbálja elfelejteni, amit azon a hajnalon látott - rájön, hogy képtelen elengedni Alice-t. Addig nem, amíg életét méltóképpen le nem zárhatja. Csak Ruby képes megoldani annak rejtélyét, hogy ki is volt a lány. Minél jobban beleássa magát az ügybe, Alice annál elevenebbként mutatkozik meg előtte, mintha már-már valóságos lenne a jelenléte...

Jacqueline Bublitz új-zélandi írónő bemutatkozó regénye nem a klasszikus "ki a tettes?" kérdés felől közelít, inkább azt veti fel: "ki volt ő, és mit hagyott hátra?" A válasz azonban meglepő lehet ebben a rendkívül izgalmas írásban, amely egy kegyetlen bűntény felfejtése mellett az emberi kapcsolatok, a traumák és az azokkal való megküzdés kérdéseivel foglalkozik.

"Friss és eredeti. Sosem olvastam még ilyet." - Laura Barnett író, újságíró

"Teljesen beszippantott ez a szívszorítóan gyönyörű regény." - Rosie Walsh New York Times bestsellerszerző
Várható szállítási idő
2-4 munkanap
25
Kezdete: 2022.12.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 250 Ft
Online ár: 3 749 Ft
Eredeti ár: 4 999 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 93 Ft
Adatok
Szerző:
Jacqueline Bublitz
Kiadó:
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma:
365
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
9789635705481
Kiadás dátuma:
2022
Cikkszám:
1212334
Tömeg:
328 g/db
Hasonló termékek